Ilmianna yrityksesi kartalle

Päivä laiturin nokassa, viikko eräkämpällä, palaveriputki lounasravintolassa – siinä muutama esimerkki etätyön monista muodoista. Karttapalvelumme on täysin maksuton markkinointikanava yrityksille, yhteisöille sekä erilaisten mökkien ja maatilojen omistajille. Jos sinulla on tilaa, jossa etätyön tekeminen on inspiroivaa, rauhoittavaa, energisoivaa tai näitä kaikkia, ilmianna yrityksesi kartalle.

Perustiedot

Etätyön suosion kasvaessa tekijät kaipaavat Kuopion alueelle uusia kohteita ja valmiiksi suunniteltuja palveluja sujuvan työpäiväkokemuksen ympärille. Etätyön tekemiseen soveltuvat monenlaiset tilat. Tärkeintä on, että tekijä saa työpäivän lomassa tarvitsemansa palvelut – joko yrityksesi kautta tai läheisiltä palveluntarjoajilta.

*

Yrityksen kuvaus

Kuvaile etätyöhön soveltuvaa yritystäsi. Mikä siinä on uniikkia ja inspiroivaa? Mitä hyötyä työpäivä- tai viikko kohteessasi tarjoaa etätyöntekijälle? Ihmisiä kiinnostaa kuulla käytössä olevan tilan koko, hinta, palvelut, millainen verkkoyhteys tilassa on, työtä tukevat laitteet (skanneri, kopiokone tms.) sekä liikenneyhteydet ja parkkipaikat.


Yrityksen yhteydet

Kerro, mistä kanavista sinut löytää. Mitä useammassa kanavassa olet mukana, sitä varmemmin ihmiset löytävät palvelusi. Varmistathan, että tiedot ovat joka paikassa ajan tasalla.


Yrityksen aukioloajat


Yrityksen logo ja media

Yrityksen tuotteethttps://https://https://https://

Kuopion alue kehittää etätyömahdollisuuksia yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Karttapalvelumme on yrityksellesi täysin maksuton markkinointikanava.